onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDette er et vidundermiddel for hukommelsen. Kjenner du noen som sliter med...

Dette er et vidundermiddel for hukommelsen. Kjenner du noen som sliter med å huske ting?

rosemarin

Kjenner du noen som sliter med og huske ting og som åpenbart har problemer med hukommelsen? Da har naturen et eget middel for dette. Rosmarin er en urte som stimulerer flere sanser og det har vist seg veldig effektivt mot hukommelsestap dersom man bruker det korrekt. Det har også vist seg å fungere på eldre personer som har begynt å utvikle Alzheimers. Kjenner du noen som sliter med å huske ting? Da bør du tipse de om dette.

Rosmarin hjelper ikke bare mot hukommelsestap eller dårlig husk. Det har også flere andre bruksområder. I denne videoen får du informasjon om hvordan denne urten skal brukes og hva den hjelper med å kurere. Kjenner du noen som kan ha nytte av rosmarin?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær