onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noKim Kardashian ville adoptere henne. Den foreldreløse barnehjemsjenta nektet. Ville heller bo...

Kim Kardashian ville adoptere henne. Den foreldreløse barnehjemsjenta nektet. Ville heller bo på barnehjemmet!

adoptert

Kim Kardashian besøkte for en tid tilbake en barnehjem i Thailand, og i etterkant har en ganske interessant historie kommet ut i media i små porsjoner. Det viser seg at under oppholdet på barnehjemmet, så ble Kim veldig betatt av 12 år gamle Pink. Og hun synes synd på jenta som mistet sine foreldre under tsunamien i 2004. Hun ytret derfor ønske til ledelsen for barnehjemmet om at hun ville adoptere den foreldreløse jenta. Men det viste seg å ikke bli så enkelt. Hovedgrunnen til dette var at Pink nektet plent å bli med den amerikanske superstjernen. Hun ville heller bli igjen på barnehjemmet. Og hadde hun hatt TV på barnehjemmet, så hadde vi forstått veldig godt hvorfor hun ikke ville bli med. Men det hadde hun altså ikke. Du lurer kanskje på hva som var grunnen til at hun ikke ville la seg adoptere av Kim Kardashian? Det får du vite på neste side.

Gå til neste side for å få vite grunnen til at Pink nektet å la seg adoptere av Kim Kardashian!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær