onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noJustin Bieber søker 8 pene jenter som kan bli med han på...

Justin Bieber søker 8 pene jenter som kan bli med han på hotellrommet etter festen. Kjenner du noen som bør søke?

justingroupie

Justin Bieber har draget på smådamene. Det er det ingen som betviler. Likevel er det ikke lett for stakkars Justin å skaffe seg damer etter konsertene. Trolig ettersom fansen for det meste er 13-14 år. I følge den britiske avisen Daily Mail har han nå hyret inn et castingbyrå som skal plukke ut åtte pene og hyggelige damer som kan bli med han på festen og på hotellrommet etter konserten. Castingbyrået søker nå på Facebook etter de åtte utvalgte, og prosessen er i full gang. Dette er begynt å bli standard opplegg for Justin når han turnerer. Det har etter hvert blitt lekket flere videoer fra tidligere utvalgte som har filmet deler av seansen på hotellet. Vi har fått tilgang til en av disse filmene, og du kan se den på neste side.

Men det må vel være flere av dere som ønsker å søke på dette ærefulle oppdraget. Det kan dere også få mer info om på neste side.

Justin betaler ikke for de som blir med han etter konserten. Men det medfølger ære og berømmelse selvsagt. For å søke når han er i Norge, så må man Google hvilket byrå som representerer han her så raskt dette blir offentlig. Her er video fra seks damer i som ble med Justin da han var i Praha:

https://www.youtube.com/watch?v=gSbBGE_lS0w

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær