mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHun ber kjæresten kle av seg å sette seg på stolen og...

Hun ber kjæresten kle av seg å sette seg på stolen og vente på bursdagsoverraskelsen. Han blir overrasket…

bj

Hun ber kjæresten kle av seg og sette seg på en stol for å vente på bursdagsoverraskelsen. Han forventer selvsagt det som de fleste menn vil forvente i en slik situasjon. Og man kan tydelig se forventningen i kroppsspråket. Men dette ender ikke som mannen verken ønsker eller drømmer om. Dessverre har han kjørt en del spøker på kjæresten den siste tiden, og nå har hun fått nok. Så dette er hevnen. Og den blir filmet og lagt på nett etterpå.

Vi har fått bekreftet at kjæresten hans fortsatt lever, om det skulle være tvil om det etter denne drøye spøken.

Gå til neste side for se videoen av hvordan det gikk med den nakne mannen på stolen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær