søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noEr dette Nicolas Cage eller Marilyn Manson? Det er en av dem,...

Er dette Nicolas Cage eller Marilyn Manson? Det er en av dem, men fasiten vil trolig overraske deg!

cage

Et bilde av enten Nicolas Cage eller Marilyn Manson er nå i sirkulasjon på internett. Flere spekulerer nå i at det er noe som er lekket fra en film. Men dette blir avkreftet fra managementet til begge de aktuelle kjendisene. Men så kan man ikke alltid stole på slike folk i Hollywood. Folk på nettet diskuterer nå høylytt hva greia er. For det er nå bekreftet at dette er en av de to kjendisene. Om dette er Manson, så lurer folk på hvorfor han prøver å etterligne Cage. Og ikke minst den andre veien. Har Nicolas Cage begynt å hylle mørkere makter?

Vi har selvsagt fasiten. Den får du om du går til neste side!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær