onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noTidligere anorexia-offer var døden nær. Er blitt instagramstjerne fordi hun er et...

Tidligere anorexia-offer var døden nær. Er blitt instagramstjerne fordi hun er et positivt kroppsforbilde. Sunt og friskt!

Et tidligere anorexia-offer tar nå instagram med storm ettersom hun promoterer et sunt kroppsbilde til unge jenter. Og det er det åpenbart behov for. Det var kroppspress påført av seg selv og andre som var grunnen til at hun fikk sykdommen i utgangspunktet. Hun fikk på det verste beskjed av legene at hun bare hadde to uker igjen å leve. Nå er hun frisk og har lagt på seg slik hun har en flott og naturlig kropp. Nå ønsker hun å fortelle unge jenter at de må akseptere kroppen som den er og at man ikke må ha en syltynn modellkropp for å være fornøyd.
– Du må omfavne og elske den kroppen du har. Dette gjelder også cellulitene dine og valkene. Dette er sunnhetstegn. Du må takle det med et smil. Når jeg kan gjøre det med det jeg har vært gjennom, så kan alle klare det, forteller Megan Jane.

Her er et før og etter bilde. Er det ikke sykt at dette er samme person?
ano1
ano2
ano3

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær