søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noMark Wahlberg bygger seg nytt hus. Og det er så gigantisk og...

Mark Wahlberg bygger seg nytt hus. Og det er så gigantisk og luksuriøst at det nesten er latterlig!

markprofil

At Mark Walhberg har gjort det bra de siste årene er det ingen tvil om. Du begynner heller ikke å tvile når du ser det gigantiske huset han nå bygger seg i Beverly Hills i Los Angeles. Eller, det kan strengt talt ikke kalles et hus. Det er mer et fransk slott. Prislappen er beskjedne 800 millioner kroner og byggeperioden er nå oppe i fem år. Men det nærmer seg noe. Det som først og fremst mangler nå er plen og hage. Innvendig begynner det å bli ganske strøkent i størstedelen av bygget.

På neste side får du se de unike bildene av det gigantiske slottet i fransk stil!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær