onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noJulen er ikke den samme uten Askepott. Nå har den populære filmen...

Julen er ikke den samme uten Askepott. Nå har den populære filmen fått en modernisering. Se forskjellen før og nå!

askepott

For mange blir ikke julen den samme uten filmen «Tre nøtter til Askepott». Den må sees før julen kan ringes inn. Og hadde NRK sluttet å sende filmen hadde det nok blitt ramaskrik. Seertallene har vært høye i årevis. Likevel kommer det nå til å bli en endring i filmen som skal sendes på julaften. Den har fått en slags ansiktsløfting. Det vil si at bildekvaliteten er blitt endret slik at den skal bli klarere og lysere. Det er i alle fall planen.

Utenriksdepartementet står bak prosjektet. De har tydeligvis ikke så mye annet viktig å styre med. Så de bruker tiden på å oppgradere filmer i stedet. Men uansett så har de kommet med følgende uttalelse i forbindelse med filmlanseringen:
– Ett år har det tatt. To kilometer med filmruller er digitalisert og over 125 000 bilderammer er renset og pusset. Askepott og prinsen er nå klare til å møte det norske publikum i friskere farger og skarpere bilder. Prosjektet er finansiert av Norge gjennom EØS-midlene.

For å se hvordan den nye varianten av Tre nøtter til Askepott blir, så gå til neste side.

Gå til neste side for å se den nye varianten av Tre nøtter til Askepott!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær