onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noTrenger du en jobb? Få betalt 90 000 kr per måned for...

Trenger du en jobb? Få betalt 90 000 kr per måned for å bli filmet mens du spiser! Kjenner du noen passer til dette?

90k

Er du på jobbjakt eller er du bare lei av dagens situasjon? Nå har du sjansen til å kaste deg på en ny trend som har slått an veldig i en del land rundt om i verden den siste tiden. Nemlig å få betalt for å bli filmet mens du spiser. Og det er verste er at det er gode penger å tjene. Park Seo-yeon fra Sør-Korea er den som nå leder an denne litt småspesielle trenden. Hun tjener nå 90 000 kr per måned på å legge ut live-video av alle sine måltider. Og flere og flere strømmer nå til for å betale for å se på henne trykke hodet fullt av mat. Det er spesielt i asiatiske land dette er blitt populært. Og Park Seo-yeon bruker nå tre timer per dag på sine måltider og hun de som ser på betaler gjerne for et fast abonnement og ekstra for spesielle scener.

Dette høres jo ut som drømmejobben. 90 000 kr per måned for å ta seg god tid til sine måltider kan jo ikke ha så mange bakdeler tenker du kanskje. Det ser jo ikke ut som hun legger på seg så lett heller. Men det er visse bakdeler forbundet med arbeidsmiljøet og publikummet.

Få vite mer om problemene Park Seo-yeon har i forbindelse med sitt litt spesielle publikum og se video fra hennes arbeidshverdag på neste side!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær