lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noKjenner du noen som liker pupper og øl? Da vil de elske...

Kjenner du noen som liker pupper og øl? Da vil de elske denne konkurransen!

boobluge

BOOBLUGE er den nye virale konkurransen som nå sprer seg som ild i tørt gress. Konseptet går ut på at man skal styrte mest mulig av en øl som man heller ned mellom puppene på en heldig utvalgt jente. Det blir som å kjøre motorbåt bare at man drikker øl samtidig. Altså, noe som bør være en super kombinasjon for det fleste menn. Alle liker jo pupper og øl. Det viser seg ellers at konkurransen er populær også blant jentene. De liker også øl om man skal vurdere alle videoene av denne konkurransen som nå ligger ute på nett.

Kjenner du noen som bør prøve dette? Da bør du se hvordan dette utføres på neste side!

Gå til neste side for å se et utvalg av videoene der folk drikker øl mellom pupper!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær