fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne "kunstneren" selger instagrambilder for nærmere en million per stykk. Det er...

Denne «kunstneren» selger instagrambilder for nærmere en million per stykk. Det er bare ett problem…

insta

Richard Prince er en av de store nye innenfor kunstverdenen. Konseptet hans er å selge instagrambilder. Og det gjør han med suksess. I flere av hans utstillinger det siste året har bilder gått for opp mot en million kroner per stykk. Noe som må være en god pris for noe som i realiteten er bare et photo. Sist utstilling i Gagosian Gallery i New York har fått enorm oppmerksomhet. Og ikke all oppmerksomheten er positiv. Kunstneren har tatt i bruk virkemidler som er på kanten av det man kan tillate seg for å oppnå suksessen. Og det er flere som er ganske sure på hans fremgangsmåte.

For å få vite hva som er grunnen til at flere er misfornøyde med Richard Prince og hans fremgangsmåte, så gå til neste side.

Gå til neste side for å få vite hva som er problemet med kunsten til Richard Prince!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær