onsdag, juli 24, 2024
HjemKlassikereDet viser seg at alle menn lyver om størrelsen. Kjenner du noen...

Det viser seg at alle menn lyver om størrelsen. Kjenner du noen som blir tatt med buksen nede når de leser dette?

En forskningsrapport med navnet «Dysmorphic Disorder report» har funnet ut en del om menns psyke og forhold til sitt eget underliv. Konklusjonen inneholder flere interessante funn. Mellom annet at alle menn lyver om størrelsen. Dette er mer eller mindre uten unntak. Det viser seg at dette er så viktig for den mannlige psyke at de fleste menn lurer seg selv til å tro at størrelsen er større enn den er. Altså, menn lyver for seg selv i tillegg til andre. Ganske interessant funn i så måte.

Forskerne tror at en av grunnene er at menn bruker så lang tid foran datamaskinen og ser filmer av visse slag. Og for å takle de inntrykkene de får derfra, må de lyve for seg selv for å ikke føle seg mindreverdige.

Livet er ikke lett. Men vil du vite hva den egentlige og reelle gjennomsnittsstørrelsen er i Skandinavia? Det kan få deg til å føle deg bedre. Eller ikke..men du får svaret på neste side.

Gå til neste side for å få vite hva gjennomsnittlig størrelse er for menn i Skandinavia!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær