lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noArtisten bak Gangnam-style er tilbake. Klarer han 2.5 milliarder Youtube-visninger denne gangen?

Artisten bak Gangnam-style er tilbake. Klarer han 2.5 milliarder Youtube-visninger denne gangen?

psy

Da låten Gangnam-style herjet hitlistene for en tid tilbake ble artisten Psy fra Sør-Korea verdenskjent, og til nå har ingen videoer noen gang blitt sett så mange på Youtube. Låten ble en vanvittig landeplage og artisten kunne vel egentlig bare pensjonert seg og levd på inntektene resten av livet. Men det skjer altså ikke. Nå er Psy tilbake med en nytt album der låten «Daddy» er frontlåt og ny musikkvideo. Den ble lansert nettopp og sprer seg viralt med lynets hastighet. Om den klarer å få i nærheten av like mange visninger som Gangnam-style gjenstår å se.

Gjør deg opp en mening om den nye låten fra Psy. Gå til neste side for å se videoen.

Gå til neste side for å se videoen med den nye låten «Daddy»!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær