onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noMann forteller hvordan det er å dø. Dette ettersom han har gått...

Mann forteller hvordan det er å dø. Dette ettersom han har gått gjennom det to ganger!

General view of head stones at the American War Cemetary, Madingley, Cambridgeshire.

De fleste av oss har vel ikke så lyst til å dø med det første. Men det kan jo uansett være litt interessant å vite hvordan dette føles, ettersom det nok blir vanskelig for oss alle å unngå det en gang i fremtiden. Det er en Reddit-bruker som nå kommer med sin oppsiktsvekkende historie om hvordan det er å dø. Han har nemlig gjort dette to ganger. Altså, han har vært erklært klinisk død ved to tilfeller. En gang etter en motorsykkelulykke og en annen gang etter en overdose av smertestillende tabletter. Vedkommende legger også frem sine legerapporter for å bevise at han snakker sant. Det er vel også derfor denne saken får en viss spredning. Han forteller om sin opplevelse av det å være død. Og det kan være litt overraskende for noen at det faktisk er slik det blir.

Gå til neste side for å få vite hvordan det er å være død….

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær