fredag, mai 24, 2024
HjemAnbefalteTrenger du penger? Carlsberg betaler 100 000 kr for å drikke øl...

Trenger du penger? Carlsberg betaler 100 000 kr for å drikke øl i fire timer. Kjenner du noen som bør søke?

Da har kanskje tidenes beste jobb blitt annonsert. Det er øl-produsenten Carlsberg som når søker etter en øl-ambassadør til kontor i Singapore. Og arbeidstidene er det absolutt ingenting å si på. De eneste de krever at vedkommende som blir ansatt møter opp for å drikke øl i fire timer. Deretter kan du reise hjem og ta fri. Ølen du drikker er selvsagt gratis, og de fleste hadde vel tatt jobben kun for gratis øl. Men i dette tilfellet er dette faktisk også en lønnet jobb. Man får betalt hele 100 000 kr for fire timers «arbeid». Så det skal vel noe til å måle seg med denne jobben både på arbeidstid og lønn.

Carlsberg har lagt ut en fullstendig stillingsbeskrivelse. Og jobben ser ikke så alt for vanskelig ut. Det virker egentlig som det er mer jobb å søke på jobben enn det er å gjennomføre den. Så hvorfor ikke gjøre et forsøk om du har fire timer til overs?

Det viser seg faktisk at lønnen er blitt økt. Så du får faktisk 20 000 dollar for jobben. Dett er vel rundt 160 000 kr. Så om du ikke hadde tenkt å søke, så kan det kanskje være greit likevel. Her er selve annonsen, vi ønsker lykke til!

carlsberg1

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær