onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noEn semi-trailer med Coca-Cola verdt 2.5 millioner kroner er stjålet. Kjenner du...

En semi-trailer med Coca-Cola verdt 2.5 millioner kroner er stjålet. Kjenner du en cocaholiker som kan stå bak ranet?

cocacola

En semi-trailer med Coca-Cola for over 2.5 millioner kroner er blitt kapret i Bristol før helgen. Bilen inneholdt 410 000 bokser med cola. Og den totale kalorimengden er 57 millioner kalorier. Nok til å gjøre de fleste overvektige og garantert gi deg diabetes. Flere på nettet mener nå at det må være en cocaholiker som står bak. I det siste har mange stått frem og sagt at de er blitt avhengige av leskedrikken og i USA har det vært søksmål mot det multinasjonale selskapet på grunn av dette. Så det kan vel hende at avhengigheten har gått langt hos enkelte. Så lagt at de raner til seg nok cola for resten av livet.

Uansett. Det var ikke så mye mer å si om dette ranet. Men Coca-Cola avhengighet er nå altså blitt et stort helseproblem i USA. På neste side kan du se mer info om konsekvensene av å drikke for mye av leskedrikken. Ganske dramatisk.

Gå til neste side for å se hvordan det går med enkelte som drikker for mye Coca-Cola!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær