mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.no11 spøkelseskip med til sammen 21 skjeletter av døde mennesker har drevet...

11 spøkelseskip med til sammen 21 skjeletter av døde mennesker har drevet i land i Japan. Hvor kommer de fra?

Shipwreck

Det var i november i fjor de fire første spøkelseskipene først drev i land. Det er nå startet en storstilt etterforskning i landet. De som fant de første båtene beskrev opplevelsen som skremmende og nesten som en film. Alle likene var inntørket og de så ut som skjeletter. Etter at det nå har drevet i land enda flere båter og tallet er kommet opp i 21 til sammen, så har teorien om hvor de kommer fra blitt mange.

De første båtene var trebåter, men de siste som har drevet i land har vært større skip av moderne modell i stål. Det som er litt spesielt er at disse skipene har hatt mye moderne utstyr, som GPS og lignende. Så da er det merkelig at slikt skal skje. At alle driver i land i Japan og det fremstår som dødsfallene har skjedd på samme tid er også veldig spesielt. Konspirasjonsteorien har fått fritt spillerom, men til nå er det lite håndfaste bevis om hva som er årsaken. Mye av grunnen er at likene er kommet så langt i komposteringsprosessen at det er vanskelig å identifisere de. De har trolig ligget slik i flere år, sier en av ekspertene.

Et spor som har blitt funnet på en av båtene er at noe av det tekniske utstyret kommer fra Nord-Korea. Så en av teorien politiet arbeider ut fra er at dette personer som har forsøkt å flykte fra diktaturet der. Men ingenting er altså bevist foreløpig. Her er video om saken som går dypere inn i dette mysteriet.

https://www.youtube.com/watch?v=uK20vu16Mq8

Vi vil eller følge saken videre om det skulle komme noen oppdateringer.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær