søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noEr du evig singel? Nå kan du leie en profesjonell til å...

Er du evig singel? Nå kan du leie en profesjonell til å komme å ligge i skje med deg. Kjenner du noen som blir glad nå?

spoone

I USA har de en løsning på alt. Også for de med behov som ikke er så lette å prate om eller er så veldig åpenlyse. Flere og flere er single og spesielt i storbyene. For de som går single lenge, så kan det gå lenge mellom hver gang man har kroppskontakt. Og av og til har folk behov for kun kroppskontakt, og ikke nødvendigvis seksuelt samkvem. Nå har det selvsagt kommet en løsning for denne gruppen. Det er blitt mulig å leie inn en profesjonell «koser». Altså, en person som kommer hjem og koser med deg. Kosen skjer gjerne i sengen eller på sofaen der man ligger tett i tett for å kjenne hverandres kropper. Den mest populære stillingen under kosingen er å ligge i skje eller å spoone som det heter på engelsk. Men de profesjonelle koserne tilbyr også tjenester som å stryke deg på ryggen eller gjennom håret eller lett massasje med klærne på.

De som skal leie inn en profesjonell koser må skrive under en kontrakt der de aksepterer visse vilkår. Mellom annet at de ikke kan vente seg noe mer enn kosing, slik at det ikke oppstår misforståelser. Det er laget en film som viser de profesjonelle koserne i aksjon. Det er vanskelig å ikke bli fasinert av dette yrket og prosessen og man skal le eller bli litt flau eller ringe å bestille.

Gå til neste side for å se reportasjen om de profesjonelle koserne og deres kunder!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær