onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDa sangeren som skulle fremføre nasjonalsangen ikke kom, så tok denne politimannen...

Da sangeren som skulle fremføre nasjonalsangen ikke kom, så tok denne politimannen utfordringen på direkten!

syng

På en basketballkamp i West Virginia var et stor stemning foran oppgjøret. Salen var full av spente publikummere. Men da det nærmet seg kampstart, så fikk arrangøren beskjed om at sangeren som skulle fremføre nasjonalsangen ikke kom. Dette på grunn av hun satt fast i trafikken. Gode råd var dyre, og etter hvert fikk politmannen Carlton Smith høre om problemstillingen. Han var der som vakt under kampen, men bestemte seg for å ta utfordringen og synge nasjonalsangen.

Du vil ikke tro at denne karen tok dette på sparket, for resultatet er rett og slett sinnsykt.

Gå til neste side for å se den spesielle fremføringen av nasjonalsangen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær