lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noSkaperen av Sopranos avslører hva som skjedde med Tony etter den siste...

Skaperen av Sopranos avslører hva som skjedde med Tony etter den siste episoden!

soprano

I den siste episoden av verdens beste TV-serie, The Sopranos, går bare skjermen i svart. Og etter denne gikk på luften, så har diskusjonen gått høylytt i forskjellige fora. Både på sosiale medier og diverse forum og avisartikler har dette vært et omdiskutert tema. For hva skjedde egentlig med Tony Soprano? Mange har påstått at han ble utsatt for et attentat, andre mener at han fikk leve videre og at ingenting skjedde. Men det har altså ikke vært noe fasitsvar på dette. Ettersom dette er den mest populære tv-serien gjennom tidene, så har selvsagt presset på skaperene av serien vært betydelig for å avsløre hva som egentlig hendte. Og nå har David Chase faktisk uttalt seg om dette og avslørt selve tanken med avslutningen.

David Chase ble hardt presset under et intervju med nettstedet Vox. Og etter hvert kom han med følgende svar på spørsmålet som intervjuer stilte han flere ganger. Er Tony Soprano død?
– Nei, han er ikke død, svarte han.

Så med andre ord var denne slutten bare et symbol på at livet går videre og at det ikke var nødvendig med en dramatisk slutt på denne serien som uten tvil er verdens beste tv-serie.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær