fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noHar Lock Ness monsteret et søskenbarn i Alaska? Se filmen av en...

Har Lock Ness monsteret et søskenbarn i Alaska? Se filmen av en stort vesen svømme i innsjøen.

I byen Fairbanks i Alaska var to skogvoktere ute på jobb da de plutselig så noe i innsjøen. Den ene fikk raskt opp mobiltelefonen sin og filmet det han så. Og det vi ser er ganske spesielt. Det fremstår som et stor vesen som svømmer kun noen centimeter under overflaten. Man kan tydelig se svømmebevegelsene og man ser at dette er noe stort. Bare slik det er klart. Dette er i ferskvann, så det kan ikke være en hval eller lignende. Så hva er det egentlig?

Denne filmen viser noe stort som beveger seg rett under vannoverflaten. Men hva er dette egentlig for noe? Er det et nytt Lock Ness monster eller har det en naturlig forklaring selv om det er i ferskvann?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær