onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noLite penger på konto? Slik sparer du sykt mye og lærer kunsten...

Lite penger på konto? Slik sparer du sykt mye og lærer kunsten å bli gjerrig!

spar

Er du blant de som er har tom konto minst en uke før du får lønn hver måned? Du er ikke alene. Faktisk så viser det seg at den oppvoksende generasjon er de som har minst kontroll på økonomien sin og trolig er det mange fremtidige gjeldsslaver blant oss. Det er jo greit å tenke på at det går samme vei med staten og alle velferdsordninger er sakte, men sikkert, i ferd med å bygges ned. Så dere har ikke noe sikkerhetsnett å falle tilbake på heller når dere blir gamle. Derfor er det smart å lære seg å disponere pengene sine.

På neste side lærer vi deg å spare sykt mye og blir veldig gjerrig. Det er verdt å prøve!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær