fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noForskere har endelig funnet en kur mot fyllesyke. Kjenner du noen som...

Forskere har endelig funnet en kur mot fyllesyke. Kjenner du noen som «aldri skal drikke mer» og som blir glad nå?

hangover

Nå midt i utepilssesongen, så kommer årets gladnyhet. Forskere i Asia har funnet noe de er sikre på er kuren mot fyllesyke og hangover. Metoden er noe mer dramatisk enn mange vil foretrekke. Men den funker som bare det. Og kan gi en rask og god løsning. Faktisk er man «frisk» innen en time etter man har startet behandlingen. Men som nevnt, behandlingen har sin bakdel. Og dette er en kur som funker raskt, men som kanskje likevel ikke er for alle. Men i nøden og verste lidelsen, så er det nok mange som vil vurdere å prøve hva som helst.

Ble du nysgjerrig nå? Gå til neste side for å få vite hvordan dette funker.

Gå til neste side for å få kuren mot fyllesyke en gang for alle!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær