mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noJente laget video om sin incest. Og på en eller annen måte...

Jente laget video om sin incest. Og på en eller annen måte klarer hun å gjøre det morsomt. Eller kanskje ikke?

insence

Videoen til youtuberen Pupina Stewart tar nå internett med storm. Han har laget en film der hun skal snakke om sin incest. Veldig mange har sett videoen og forventer en tåredryppende historie. Men Stewart har i stedet laget en småmorsom greie. Og når det gjelder å ha greie på begreper og hva ting betyr så stod hun kanskje ikke først i køen da slike evner ble delt ut. Uansett så får du se filmen og dømme selv. Mulig hun går litt langt, men så lenge folk ser på, så er tydeligvis alt lov.

https://www.youtube.com/watch?v=UYsi6Z6sXY8&feature=player_embedded

Det viser seg at hun trolig har trollet hele internett. Og med vilje blande begrepene incest og insence. Det siste ordet er en spesiell blomster som hun har på rommet sitt. Så ikke så veldig dramatisk når alt kommer til alt. Når hun i tillegg twittrer om hvor mye penger hun har tjent på videoen, så får vi ta alt med en klype salt.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær